Citat:
În prealabil postat de heaven
Eu nu inteleg de ce trebuie sa facem astfel de comparatii,care conduc tot catre extreme.Pana la urma aceste persoane aleg sa faca ceva pentru niste fiinte.Unii aleg sa lupte pentru umanitate,altii pentru animale,altii pentru padurile masacrate etc. E minunat!Ar trebui sa ne bucuram!
Decat sa aratam cu degetul spre cei care aleg sa ajute si aceste fapturi defavorizate in fata abuzurilor,pana la urma,in lumea in care omul face legea,am putea sa ne intrebam de ce nu misca ceva pentru umanitate si creatie cei care ar putea,dar nu vor?
Oare cate fonduri nu se RISIPESC inutil nu pe ajutorarea animalelor sau pe diverse campanii ecologice,ci pe haine de fitze,masini,case excesiv de scumpe,tigari,droguri,prostitutie,lucruri care nu servesc decat slabiciunii si orgoliului uman?
|
Lupta e buna cand o duci cu dusmanul! Cu realul DUSMAN! Dar cand te lupti cu morile de vant... Sigur, sunt bune semnalele de alarma trase de multi dar daca toata energia depusa in aceste "lupte" pentru diverse "fiinte" ar fi pusa pentru prevenire si nu pentru combatere, cred ca ar fi mai bine. Prevenire in viziunea mea inseamna sa nu acceptam pentru copii nostri nici un fel de educatie/reclama indreptata spre risipa, spre inutilitate, spre alipirea de lumea materiala. Oare nu se spune:
"Cautati Imparatia Cerurilor si Toate celelalte se vor adauga voua"?