View Single Post
Vechi 22.03.2011, 14:04:40
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de moldoveanu Vezi mesajul
Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Ca să mănânci sănătos trebuie să nu mai mănânci pentru pântec ci pentru suflet, iar sufletul nu cere să mănânce ci să dăruiască altora și să se ascundă și să se smerească.
Vsovivi, nu credeam ca voi prinde ziua cand tu te vei exprima cursiv intr-o propozitie cap-coada
Păi uite că ai prins-o dar cursivitatea observată însfârșit de tine este specifică doar minții tale cam încurcate printre pofte și care caută să citească doar ceea ce pricepe ea și în felul liniștit cap-coadă în care e ea obijnuită cu ceea ce îi place ei... deci nu cred că trebuie să fiu eu de vină dacă dumneata nu ai reușit să te plimbi liniștit peste restul propozițiilor mele care poate că pentru unii ca tine au produs în mintea lor tot felul de cascade și valuri sau au cam șerpuit prea întortocheat printre munți... până să ajungă la zona cu pământul cel bun unde să aibă un curs liniștit... al înțelegerii sănătoase.

Deci nu da vina pe alții, că eu nu mă exprim perfect cursiv în românește, în scris, dacă propozițiile tulburătoare cap-coadă sunt greu de descifrat și par greoaie din pricina puținei credințe din sufletul unora... sau altora...

Și pe de altă parte eu chiar mă exprim perfect în limba română și nu cred că prin remarca ta ai vrut să subliniezi altceva decât că nu ești capabil să citești până la sfârșit, din lene și pripeală... și oricum n-are sens... că nu e timp pentru tocit nervii în deșert... nu e timp... deci te înțeleg că e greu de răbdat astfel de texte alambicate care mai și dor.

A mânca sănătos este a știi când anume să te oprești din citit și scris... la timp... ca nu cumva să cazi în necredință și calomnie... hrănindu-te la nesfârșit cu roșcove doar pentru satisfacția lăcomiei curioase de slujitor plătit... cu privilegii.

Nemulțumirea semețului laș nu doarme niciodată și abea ațteaptă ca să lovească perfect... din strâmbătate, învârtoșare sau minciună.

Ca remediu, nu existeă decât un leac: post și rugăciune ca să nu mai desfrânezi cu limba răutății cu spatele asigurat la omul rău și bogat, căci ăla cu siguranță nu este credincios ci este fricos și lăudăros, dar face pe grozavul printr-o necredință soră cu moartia.

Ai priceput ceva pe la mijloc? Sau te-am băgat în ceață cap-coadă?

Last edited by vsovivi; 22.03.2011 at 14:12:47.
Reply With Quote