Citat:
Īn prealabil postat de Calmtapestry
Iar cand intru pe site-ul crestin ortodox ce gasesc: intru cu speranta ca voi gasi buni crestini, care ma vor indruma insa cred ca nimeni nu mai are chef nici de asta, mai usor sa judeci si sa dai cu pietre imediat decat sa incerci sa faci omul sa inteleaga cu cuvinte calde.
|
Da, e mai usor, desigur.
Pe de alta parte, trecind peste critica (inteleg ca ti-a contrazis cineva asteptarile, imi pare rau) as dori sa te rog prin a incepe chiar tu "sa faci omul sa inteleaga cu cuvinte calde"...
Imi cer iertare in numele celor care te-au suparat, frate, si fac asta pentru ca eu insumi ii supar mereu pe altii, cu graba sau neatentia mea. Iarta-ma te rog pe mine si, astfel, poate ii vei ierta si pe altii de aici.
Apoi, dupa ce ierti, arunca o privire catre lucrurile minunate pe care le-au postat aceiasi oameni pe forumul asta de-a lungul anilor. Bucura-te de lumina revarsata aici, si treci te rog peste momentele de tensiune.
Eu unul le sunt recunoscator tuturor, in mod deosebit tie pentru ca ne-ai amintit de nazuinta fiecaruia dintre noi de a deveni bun crestin.
Dumnezeu sa ne binecuvinteze!