View Single Post
Vechi 23.03.2011, 12:13:44
ioanacluj ioanacluj is offline
Member

Data înregistrării: 22.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Da,dar daca nici el nu intelege clar,inseamna ca lucrurile nu sunt chiar rezolvate.
Mie nu mi se pare chiar asa de alarmant faptul ca a ajuns sa faca inchisoare pentru viitorul vostru,ci faptul ca totusi a demonstrat o instabilitate care l-a costat ani din viata si a afectat relatiile cu cei apropiati,cu societatea.Lucrurile astea nu dispar de la sine prin trecerea timpului,asta este problema.
Asta este si din punctul meu de vedere cea mai mare problema a lui.
Ma bucur ca suntem de aceeasi problema.
Eu imi asum acest risc........Stiu ca e greu de inteles, dar am intalnit foarte multi oameni cu probleme de instabilitate psihica. De fapt cred ca 80% din cei intalniti au probleme psihice candva in viata (cu mine in frunte). Cei mai multi nu si-o recunosc si o intalnim sub forma de " mandrie prosteasca" incapatanare, furie, adevarul suprem detinut, etc.........
El stie ca are aceasta problema si de aici si increderea ca daca vrea poate sa o rezolve.

La intrebarea de ce nu a vorbit cu nimeni mi-a raspuns " de rusine si din mandrie". Sunt convinsa ca adoua oara stie sa ceara ajutorul ...............ca despre asta e vorba. De a cere ajutorul cand esti jos.
Reply With Quote