View Single Post
Vechi 23.03.2011, 12:55:35
ioanacluj ioanacluj is offline
Member

Data înregistrării: 22.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Nu se pune problema de a demonstra ceva cuiva,iar daca te referi la mama ta...intelege-o ca e mama.
Ideea este ca nu e bine sa cauti ajutor doar atunci cand ti-a ajuns cutitul la os si te afli intr-o situatie limita,ci cand depistezi ca exista o problema,lucru de care dealtfel spui ca el este si constient,ceea ce este foarte bine.
Ai putea sa incerci sa ii sugerezi sa stea de vorba cu un psihoterapeut,care sa il poata ajuta sa isi inteleaga mai bine trairile si cum sa isi gestioneze emotiile,conflictele interioare etc.
Pe mama o inteleg mai puti la partea cu ce zice lumea. Si de asemenea cred ca trebuia sa fie prima care sa-mi spuna ca e langa mine orice decizie iau.

In privinta ajutorului cerut, am observat ca ne este foarte greu sa cerem ajutorul inainte de a ne ajunge cutitul la os. Si aici generalizez. El si-a invatat lectia si nu cred ca va mai repeta aceeasi greseala. Eu la fel..........anul trecut am fost la psiholog pentru ale mele.

Conflicte interioare vor exista intotdeauna, dar pentru asta nu poti condamna un om si nu il poti cataloga. Aici ma refer la mama mea si la toti cei care privesc viata in alb si negru.

Viata are multe nuante de gri si cred ca pe tot parcursul ei ne straduim sa fim mai buni.......cu toate greselile pe care le facem
Reply With Quote