Subiect: legionarii
View Single Post
Vechi 09.07.2007, 23:36:30
ancah
Guest

Implicit

Noesis: Vad ca tu cu multe nu esti de acord, caci cobori judecata lui Dumnezeu la nivel omenesc, ceea ce nu e posibil. Noi pricat am vrea sa-L intelegem, vom intelege ori gresit ori partial.
Esti de acord ca Dumnezeu i-a pedepsit pe evrei pentru nesupunere, caci isi facusera un idol din aur, si pentru asta au murit 40.000? Este adevarat, caci scrie in VT. Crezi ca atunci i-a pedepsit pentru ca era rau? Nicidecum. Si tot oameni erau si atunci, ca si la rastignirea Domnului. Dar nu asta e important, ci faptul ca au avut inimile de piatra si desi L-au avut in mijlocul lor pe Mesia, au preferat sa nu-L recunoasca, nici cat a trait printer ei, si nici dupa ce a inviat a treia zi, si nici dupa ce in 3 zile a ridicat o biserica noua, pe aceea crestina. Domnul ii numeste “grei la suflet”, pentru ca neprimindu-L inima lor a ramas impietrita, in vreme ce in inima crestinului traieste Iisus Hristos.
Oricat de greu jugul evreilor, sa-l duca fara cracnire, caci Dumnezeu intr-un tarziu ii va ierta, darn u pentru ce sunt ei, ci pentru ce au fost mai marii lor: Parintele Avram, Moise, David, Solomon si altii.

Cat despre Burebista, as vrea sa-ti amintesti ca dacii nu au trait intr-un vid de spatiu, fara vecini, fara dusmani. Cei care i-au cunoscut direct sau indirect au scris despre ei. Istoricii romani, greci au consemnat despre daci si cu atat mai mult despre Burebista. A taiat via pentru ca asa a vrut Dumnezeu. Fara Dumnezeu nimeni nu face nimic, sau face prost si avem destule exemple in istorie in acest sens. Sa nu uitam ca era cultul lui Bachus in toata europa, nu numai la daci, deci bautura era savurata la fel de mult ca si astazi. Atata doar ca azi se planteaza vita de vie, nu se scoate, iar evreii au un vin foarte bun: Carmel, din care am gustat si eu odata, deci nu sunt nici ei exceptie
Reply With Quote