Citat:
În prealabil postat de Noesis
Nu stiu cat de mandru ar fi Hristos de legionari...
Daca vrei sa ramai in intuneric, n-ai decat sa continui sa crezi in conspiratia iudeo-masonica. E alegerea ta. Eu pana acum, si credema, am iesit din Romania destul, n-am vazut-o si nici nu m-a atins in nici un fel. Dar adevarul e altul. Crestinul adevarat ar trebui sa fie deschis la minte si sa incearca sa inteleaga logic ce s-a intamplat si cum se desfasoara istoria. Daca vrei sa fii doar habotnic, atunci iti tii mintea inchisa, citesti si asculi doar ceea ce se potriveste cu ceea ce crezi, nu pui intrebari, dar nici n-ai sa fii mai aproape de adevar.
|
Eu cred ca Hristos este si a fost aproape de legionarii din temnite care I s-au rugat Lui,care practicau rugaciunea inimii si alte rugaciuni,care au suferit atatea batai si chinuri.Citeste macar :
"intoarcerea la Hristos" de Ioan Ianolide;
"Marturisiri din mlastina disperarii" de Dumitru Bordeianu
"Imn pt crucea purtata" de Virgil Maxim si o sa-ti schimbi parerea despre legionari (macar despre aceia care au fost crestini practicanti).
Si cred ca ar trebui si tu sa ti cont de ideile tale de mai jos si deschizi mintea si sufletul catre Sfinti si duhovnici si sa intelegi altfel lucrurile.
EU CRED CA HRISTOS ESTE MANDRU DE ANUMITI LEGIONARI:VALERIU GAFENCU (SFANTUL INCHISORILOR-CARE A STIUT DINAINTE ZIUA SI ORA CAND O SA MOARA SI CARE I-A IERTAT PE CEI CARE L-AU LOVIT,INJURAT,PRIGONIT);PARINTELE ARSENIE PAPACIOC,PARINTELE IUSTIN PARVU,PARINTELE GHEORGHE CALCIU-DUMITREASA,DUMITRU BORDEIANU,VIRGIL MAXIM,RADU GYR ETC