View Single Post
Vechi 25.03.2011, 07:32:36
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
Preiau aceste scuze doar ca sa le ofer in dar colegei noastre Yasmina, pe care atat de tare ai suparat-o incat te-a confundat cu doamna icamilin. In rest, sa dea Domnul sa ne temperam mai bine avantul de a da cu pietre (citeste vorbe) in altii. Si sa scriem romaneste pe cat putem noi de bine. Doamne ajuta!

Florin, sper ca ai observat efortul pe care l-am facut de a apasa tasta Shift peste tot unde se cere. Dar nu garantez pe viitor, ca in vorbire nu asociez majusculele decat cu nume de persoane, institutii sau ceva similar.
Multumesc Mirela,ai dreptate atat m-am suparat ca am incurcat si userii...scuze doamnei Icamilin care nu are nici un amestec in afacerea asta!
Si iarasi ai mare dreptate cand le recomanzi altora sa fie mai temperati cand arunca cu vorbe pe forum,mare atentie si respect pentru toti,indiferent de raza geografica!
Avand oameni cu asa atitudine nu-i de mirare ca romanii sunt atat de dezbinati!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote