Anita , psalmul 50 il spun de trei ani de zile, plus alte rugaciuni .
De ce nu va rugati pt ca acesti oameni rai sa cedeze si sa ne lase in pace ?
Nu vedeti ca continua sa ne faca rau ?
Cat credeti ca mai putem rabda atata nedreptate si sa traim zilnic in starea asta de nesiguranta ?
Nu va dati seama ca viata noastra este in pericol ,oameni care credeti in Dumnezeu si in puterile lui ? Puneti-va putin in situatia noastra si o sa vedeti cu ce problema grava ne confruntam .
------------
Azi 10-07-2007 ,primim urmatoarea instiintare de la Politia Petrosani , avand data pe ea -3-07-2007 ,Nr114608 ,Ex 1
Stimate domnule Mihalcea Andrei Iulian
Str Aviatorilor , bl66, ap 25, jud Hunedoara
In referire la solicitarea dvs adresata acestui organ de politie va comunicam faptul ca aspectele sesizate de dvs au facut obiectul cercetarilor in dosarul penal nr 210.602/o6.01.2005 conexat la dosarul penal nr 69.315/20.12.2004, la data de 12.01.2005 dosarul a fost inaintat catre Parchetul Petrosani de pe langa Tribunalul Hunedoara ,institutie competenta spre cercetare si solutionare.
Va asiguram in continuare de intreaga noastra disponibilitate in solutionarea problemelor d-voastra ,potrivi competentelor stabilite prin lege ,Politiei Romane .
Seful Politiei Municipiului
Comisar -sef
Nicolae Florin
Sef birou ordine publica
Subcomisar
Dragomir Tudor
--------------
Acum intreb eu .
De ce nu pomenesc de dosarul 1014/P/2004 , in care a fost audiata Jerca Maria Andreea in data de 4-5 ian 2005 ?
Acel dosar care i-a fost modificata data , din 1014/P/2005 au facut 1014/P/2004.
S-a conexat dosarul celor trei infractori ,in care de fapt a ramas numai unul , 69.315/20.12.2004 cu dosarul familiei Mihalcea cu nr . 210.602 /06/2005 ?
Ce fac d-lor politistii din Petrosani ? Cauta sa isi astupe ilegalitatile ?
Acum cunosc legea , stiu ce inseamna a conexa un dosar cu alt dosar .
Stiu ca cei trei infractori , care ne-au batut au fost si sunt favorizati de Politie .
Cum pot sa spuna ca ne solutioneaza problemele , cand de fapt cauta sa isi astupe ilegalitatile dansilor, ale infractorilor si a celor care i-au sustinut pana in prezent ?
Dl comisar sef , care i-a spus fului si sotului meu sa treaca pe partea cealalta cand il vede pe Argeseanu !
Ii cerusem ajutorul d-lui comandat ,fiindca acest infractor Argeseanu continua sa imi hartuiasca fizic si verbal fiul .
Acest infractor primea de fiecare data doar avertismente politienesti , pe care le-a ignorat de fiecare data .
De cate ori nu au venit politistii la usa noastra si noi ii rugam sa ne asigure protectie impotriva acestuia . Plangeam cerandu-le acest lucru si dansii nu faceau nimic , pana cand nu am cerut o confruntare cu acest infractor nenorocit , care ne-a distrus viata linistita de familie si sanatatea . El si numai el , ceilalti doi complici ai sai au incetat sa imi agreseze fiul , din acea seara de 11 dec 2004.
Confruntare care a avut loc foarte greu ,deoarece Argeseanu se batuse foarte tare cu Geonea Robert si cu alti prieteni de ai lor . Argeseanu fiind internat in Spital , la sectia Neurochirurgie , avand lovituri serioase la cap , iar Geonea Robert pt leziunile suferite , la sectia CHIRURGIE .
Acest fapt intamplandu-se la sfarsitul lunii ianuarie 2006 . Si la sfarsitul anului 2006 , Argeseanu a focut o contra-expertiza la cap , pt ai stabili starea de sanatate si daca vatamarea adusa capului lui putea fi facuta in timpul cazaturi acestuia cu capul de ciment . Credeti ca povestit medicilor legisti de aceasta bataie ? Eu sunt sigura ca , nu . Avocatii Bleahu si Filipescu stiau de acest fapt ,dar nu au zis nimic instantei Curti de Apel Alba Iulia . Au uitat dansi ,dar noi nu . I-au facut fotografii , dupa cum mi-am dat eu seama , din spusele unui prieten de al lui Argeseanu ,pe care-l rugase sa minta pt el in proces si care nu a mai venit sa depuna marturie pt acesta . Adica , sa minta pt Argeseanu , deoarece acesta nu a fost la locul faptei .
Am dovada acestui fapt , se afla pe masa serviciului DIICOT .
Au uitat ca in sediul Politiei, Argeseanu a facut un fals in declaratii, conform art 292 Cod Penal , cand a scris ca nu lucreaza , pt a primi pensia stabilita de instanta Tribunalul Hunedoara , care i-a fost acordata intr-un mod nedrept ?
Avem dovezi romani ,de la DGA Deva , care confirma ca la acea data Argeseanu lucra cu carte de munca la firma Simar .
Da , romani , acea dovada care i-a aratat-o dl avocat Bleahu d-nei Stanciu in data de 20 feb 2007 , in sala de judecata , fara a fi noi prezenti in sala , acolo aflandu-se o cunostinta a noastra , care i-a urmarit pe ambii avocati ce fac in lipsa noastra .
Cand le-am zis sa ia masuri legale impotriva acestui fapt , politistul ne-a raspuns ca nu-i de competenta politiei, ci a justitiei .
Dansi au uitat, dar noi ,nu .
Au uitat faptul cand un domn politist i-a zis fiului meu sa nu mai faca plangeri impotriva lui Argeseanu , ca daca acesta isi ia un avocat bun ,il poate acuza de hartuire ?
Sa ne acuze de hartuire pt ca ceream ajutorul Politiei , pt a ne apara viata ?
Unde traim domnilor, in Romania sau in vestul salbatic ?
|