View Single Post
Vechi 25.03.2011, 19:56:31
spre_rasarit spre_rasarit is offline
Banned

Data înregistrării: 29.08.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Vezi, multi Papi incluzand pe Leo I erau impotriva Filioque.

Un lucru sa sti. Daca ti s-a spus de la cei romano catolici ca ortodocsii au modificat crezul inseamna ca acei oameni cred intr-o gresala si problema e cate greseli mai sunt pe acolo.

Oricum bravo. Acuma daca ai ajuns in Biserica Romano Catolica te apropii de adevar. Mai ai doar un pas.

Pai uite cum e intelegerea mea.

Viata vesnica vine din sfanta Euharistie si intrarea in rai din Botez. Ca si la crez, modificari s-au adus de Biserica Romanoa Catolica si la Sfanta Euharistie si la Botez si la Apa Sfintita.

Cine transforma painea si vinul in Mancare pentru viata vesnica. Dumnezeu Duhul Sfant care e chemat de preot la Sfanta Liturghie prin rugaciune.
Cine transforma omul in copil al lui Dumnezeu care are intrare in rai? Dumnezeu Duhul Sfant care e chemat de preot la Botez prin rugaciune.
Cine transforma Apa De Bucatarie in apa Sfintita? Dumnezeu Duhul Sfant, Geneza 1:2 care e chemat de preot la Sfestanie sau Sfintirea Apei.

Bun, ia apa Sfintita de la Romano Catolici si apa Sfintita de la Ortodocsi, si intreaba-te de ce Apa Sfintita de la Romano Catolici devine verde si de cei ei trebuie sa puna sare in ea.

Ia Apa Sfintita de la Romano Catolici si Apa sfintita de la Ortodocsi si vezi care rezista mai mult.

Bun, ia vezi, la romano catolici se mai chiama Dumnezeu Duhul Sfant?

Deci ca sa raspund la intrebare, intelegerea mea e ca maghiarii, vreo 10 milioane , jumate sau majoritatea la romano catolicism dau cu zarul daca moddificarile aduse de romano catolicism sunt valabile sau nu iar jumatate de la protestanti au renuntat la sfanta Impartasdanie pentru viata vesnica.

Vazand ce se intampla cu apa Sfintita , nu prea sunt happy. In polonia cand ortodocsii au trecut la uniati, vinul din Euharistie s-a prefacut in Apa si un Episcop a zis, vai de noi sau ceva pe acolo.

Omul asta a scapat.

Last edited by spre_rasarit; 25.03.2011 at 20:15:11.
Reply With Quote