View Single Post
Vechi 25.03.2011, 23:31:28
ladyanda ladyanda is offline
Banned

Data înregistrării: 18.11.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Iata o propozitie de nota 10!
Asa este,si eu ma gandeam la asta...suna ca o atitudine obsesiva vis-a-vis de acest baiat,ca cineva care vrea cu tot dinadinsul sa devina ingerul tau pazitor,salvatorul tau fara voia ta-ceea ce este obositor daca nu esti pregatit pt asta!
Nici Dumnezeu nu ne salveaza cu forta,ci numai daca vrem,daca ne trezim!
Eu asa stiu,scuze daca ma insel...

Asa este... Dumnezeu ne lasa sa ne "dam foc" si cand "ardem in flacari -pentru tine" ii spunem lui Dumnezeu sa stinga focul ca ne cam jeneaza si Dumnezeu bineinteles sufla ca intr-o lumanare si gata ca doar atunci Dumnezeu va spune "ti-a luat ceva timp!" acum la 1,2,3 suflu..
Cand vrem sa fim salvati vrem sa fim salvati cand e prea tarziu, cand ne trezim suntem deja cu focul pe noi daca inteleg ce vreau sa spun....

hai sa facem o chestie Yasmina... o prietena de a ta sa zicem ca vrea sa-si dea foc (ca asa vrea ea) tu esti martora la aceasta decizie... Asa este tu stai si te uiti si mananci seminte..bun.. Si fata e in flacari deja si la un moment dat strigsa "Doamne ajuta-ma" tu nimic ca o ajuta Dumnezeu nu te implici sa pui o patura sau sa suni la salvare...nuuuu ca te impotrivesti lui Dumnezeu ca doar nu ti-a zis tie prietena "Yasmina ajuta-ma" si daca nu-ti auzi numele de ce sa te bagi?

Last edited by ladyanda; 25.03.2011 at 23:35:40.