Apropo de ingeri pazitori cum zicea cineva...
Hai sa ne gandim la o chestie... cand ne-am nascut fiecare am primit un inger pazitor care sa ne pazeasca... Dumnzeu nu a stat sa intrebe "vrei sa fii ajutat", a dat fiecaruia din noi un inger ca sa ne ajute.
Si va spun eu un lucru...Dumnzeu te ajuta si fara sa io ceri direct...Cum se spune Dumnezeu lucreaza prin oameni...
Dumnezeu poate te face pe tine, sa te aflii in fata cuiva care poate sa comita o greseala mare.... Poate sa vrea sa se sinucida, poate vrea sa urce la volan beat, poate vrea sa de-a cuiva in cap... tu poate esti trimis acolo sa conciliezi sau sa-l faci pe om sa renunte... cine stie!
Sau unii din voi sunt acel gen de oameni care filmeaza repede cu telefoanele si posteaza pe youtube?
Hai sa luam exemplul medicilor
Sa zicem ca un medic este in vacanta in timpul sau liber si vede un accident de masina? ce sa faca? pentru unii din voi ar trebui sa mearga mai departe sa nu se duca sa vada ce se intampla, omul e in vacanta...doar cand pacientii vin la el inseamna ca trebuie sa ajute si cum omul e in vacanta pe litoral nu pacienti nu ajutor!
dar poate spre dezamagirea tuturor acel om se opreste sa ajute
Si aloo trezirea nu am spus niciodata ca vreau sa-i fiu inger pazitor! deci trezirea si daca aveti chef de cearta sa stiti ca aveti sanse cu mine foarte mari, raspund tuturor (dar asa cum merita)
|