Citat:
În prealabil postat de ladyanda
Asa este... Dumnezeu ne lasa sa ne "dam foc" si cand "ardem in flacari -pentru tine" ii spunem lui Dumnezeu sa stinga focul ca ne cam jeneaza si Dumnezeu bineinteles sufla ca intr-o lumanare si gata ca doar atunci Dumnezeu va spune "ti-a luat ceva timp!" acum la 1,2,3 suflu..
Cand vrem sa fim salvati vrem sa fim salvati cand e prea tarziu, cand ne trezim suntem deja cu focul pe noi daca inteleg ce vreau sa spun....
|
Da,chiar asa se intampla!
Aproape toti,cu f mici exceptii ne lasam sa ardem in focul diverselor pacate inainte de a observa ca ne distruge si spiritual si fizic;cand observam ne apuca dezgustul fata de pacat,fata de noi insine si alergam la Dumnezeu sa ne salveze!Sau strigam sa vina sa ne salveze-mai mult cu intelesul de a-L invita in viata noastra.
Dumnezeu te lasa sa faci ce vrei cu viata ta...
Pe de alta parte stiu din proprie experienta ca devin plictisitoase cand le ofer prietenilor sfaturi despre o viata sanatoasa,lasatul de fumat,reducerea drastica a alcoolului,mancare simpla,remedii naturiste...
Pana la urma,ceea ce imi foloseste mie poate nu este de folos altora,asa ca am lasat-o mai moale si nu-i mai plictisesc cu sfaturile mele de bine!
Un proverb zice ca drumul spre iad este pavat cu intentii bune...