Citat:
În prealabil postat de Adriana3
Catalin,
Nu ai citit bine, doar la inceput am citit doar Biblia pentru ca nu imi permiteam sa imi cumpar si altele (pe langa faptul ca nici timp de citit nu prea aveam) si nici netul nu era ca acum. De atunci insa am citit o gramada de alte carti, inclusiv vietile sfintilor care de altfel imi plac destul de mult, si il felicit pe administratorul acestui site pentru ca face o munca foarte buna dand spre citire in fiecare zi din vietile sfintilor. Dupa cum vezi in vietile sfintilor, majoritatea vorbesc numai de credinta lor in Hristos, rugaciunile facute lui Hristos, totul se invarte in jurul lui Iisus. Sunt rare cazurile in care se mai pomeneste si cate vreun alt sfant anterior lor.
La cel care a dat citatul cu scosul demonilor in numele lui Iisus i-am raspuns deja, si daca are curiozitatea sa citeasca mai multe la citatul adaugat de mine, in care se arata clar ca nu se pot scoate demonii cu putere de la demon, va vedea ca a spune un astfel de neadevar este chiar pacat impotriva Duhului Sfant, din cauza ca se ia opera Duhului Sfant si se atribuie diavolului.
Cuvintele lui Iisus "nu in numele Tau am scos demoni?" au cu totul alt inteles si am raspuns deja aici:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...postcount=1600
Am vazut acum postarea ta despre penticostali si rugaciunea inimii. Pai in cazul asta, daca tu esti convins de cele scrise, nu inteleg de ce nu mergi si tu in adunarile lor si sa le dovedesti in practica, facand rugaciunea inimii, ca ai dreptate si apoi sa le vorbesti din experienta personala, ai avea mai multa credibilitate asa, si ai dovedi ca intr-adevar le doresti binele. 
|
Daca nu ati observat, fiecare cult sau alte religii si ateii cauta sa-si justifice apartenenta la acel cult, chiar daca ii oferi toate raspunsurile exacte. Iisus a facut minuni si a predicat in Israel, iar evreii nu au crezut in el. Iar in Sfanta Scriptura Apostolilor le-a spus Iisus sa mearga sa vesteasca, iar de la cei ce nu vor sa asculte sa plece.
Eu am scris ce am citit ca povesteau cei doi, nu e doar o poveste inchipuita. Acestia spuneau ca ei au devenit ortodocsi, ceilalti penticostali care au asistat la acel fenomen au ramas la fel. Un om nu-si schimba ideile oricat de gresite ar fi, doar el poate sa o faca, nu-l poate convinge nimeni. Mai ales daca e vorba de religie.
De exemplu dvs., aveti pareri care desi contravin parerii sfintilor spuneti ca ale dvs. sunt corecte si ei se inseala. Nu ati inteles ca si ingerii cazuti pot face "minuni"? Noi toti ne luptam ca ingerii cazuti, dar despre ispite am mai discutat la un alt topic.