multumesc Sfantului Nectarie in mod deosebit,dar si Maicii Domnului si Sf Pantelimon
Vreau sa incep prin a spune ca desi am un handicap locomotr,am inceput sa lucrez in domeniul vanzarilor.De la un timp nu mai aveam comenzi.Aveam nevoie de bani si atunci am inceput sa ma rog Sf Nectarie sa ma ajute sa gasesc si eu comenzi,sa mi pot castiga un ban cinstit,pentru ca vazusem in Acatistul Sfantului un vers care spunea -Bucura-te,ca l-ai ajutat pe lucian cel bolnav sa nu isi piarda slujba-.Pentru asta ma rugam si eu,sa primesc sansa de a castiga bani si de a munci intr un job gasit cu greu,tot cu ajutorul Sfantului.Am gasit comenzi intr un timp relativ scurt,si chiar daca eram disperata pt k trebuia sa platesc ramburs comanda desi primeam banii de la clienti numai dupa livrare,am continuat cu rugaciuni la Sfant si am gasit banii necesari,am recuperat banii de la clienti,iar acum prin bunavointa Sfantului Nectarie si a Maicii Domnului am gasit o alta comanda,mai mare decat prima si am si bani s+o platesc.Maica Domnului si Sfantul Pantelimon m au ajutat sa ma recuperez dupa o operatie grea la sold si femur,desi nu s recuperata complet am nadejde in acesti 3 Sfinti ca voi avea si eu o viata frumoasa.Multumesc lui Dumnezeu pentru toate binefacerile si Il rog sa ma ajute sa nu mi mai pierd niciodata credinta!
|