Acum, in ceea ce priveste mailurile, e alta treaba. Cateodata si eu primesc multe mailuri si nu am timp sa raspund la ele, unele sunt cu prezentari in power point, "chestii dragute", care cer sa fie date mai departe, si cateodata nici nu le deschid, alteori mai primesc e-card-uri cu diverse prilejuri, pe astea le citesc, dar nu prea raspund, pentru ca mi se pare complicat sa trimit inapoi un alt e-card... INSA sunt foarte recunoscatoare persoanelor care s-au gandit sa imi trimita asemenea lucrruri, pentru ca stiu ca le ia timp. La fel, si eu am trimis multora mesaje de felicitare - de 1 si 8 martie cred ca dau un mass la toata lista de prietene, daca primesc unul sau doua raspunsuri, insa nu ma supar, pentru ca si eu fac la fel cand primesc asa ceva.
In general, cand e vorba de ceva important, la care am nevoie neaparata de un raspuns, folosesc telefonul si dialogul fata in fata. Mailul numai cand stiu ca persoana respectiva e serioasa, isi verifica zilnic mesajele si mai si raspunde la ele.