View Single Post
Vechi 10.07.2007, 22:48:16
ancah
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Mirean
Citat:
Īn prealabil postat de ancah
Mirean, nu se poate intra pe acest site. O fi vechi. Daca esti in posesia listei, vino cu ea. Cand a iesit BC din CEB, ca vad ca in 2003 era membra deplina si cu aspiratii.

Iata un lucru pe care eu nu-l inteleg:
Inteleg participarea la CEB a bisericilor protestante, care prin faramitare si pierderea de credinciosi se simt slabite. Inteleg si BC, din care s-au despreins atatea culte si secte, ca vrea sa se reintregeasca.

Ceea ce NU inteleg e , ce treaba are BO cu toate acestea, de vreme ce toate celelalte biserici ar trebui , dupa ce s-au indepartat de erezii, sa vina si sa doreasca unirea cu singura Biserica, si anume cea Ortodoxa, care nu si-a schimbat invatatura de credinta.
Nu ai intrat pe site, dar stii ca BC este in CEB....ma rog...no comment.
In afara de site-ul pe care il indici tu, mai sunt foarte multe altele in care poti citi despre acelasi lucru. De exemplu pe site-ul "catolica", de unde am citat, sau de pe site-urile participantilor la CEB, poti gasi referiri la ceilalti membri. Am dat si astfel de citat. Daca un site nu merge, cauti in alta parte. Poate astfel vei afla si tu ca BC este membra a CEB.
Reply With Quote