Citat:
Īn prealabil postat de andreicozia
Melissa, detasarea cu care faci afirmatiile astea , da, intradevar, lucide si rationele vin din faptul ca tu nu esti cea implicata in aceasta drama.
|
Intotdeauna cineva de pe margine,care nu este implicat ,vede lucrurile lucid si rational.Cu toate acestea,in momente din viata mea cand imi era usor si la indemna sa dau vina pe vrajitorii, am refuzat vehement aceasta varianta,preferand sa accept curajos, adevarul.
Citat:
Īn prealabil postat de andreicozia
Cunosc cupluri care si-au pastrat casnicia TOCMAI pentru ca si-au dat acest raspuns incomun acord: VRAJITORIILE AU FOST DE VINA!..dupa care s-au linistit si au continuat casnicia stergind tot ce s-a intimplat in urma lor.
Este un truc psihologic care salveaza casnicii....ca de fapt nu sotul este de vina ci vecina de la parter ca s-a aplecat in fata lui sa ridice ceva de pe jos, fiind doar intr-un capot care in mod misterios s-a desfacut in fata lui, si astfel a fost vrajit si omul nu a mai avut puterea sa invinga vraja!
|
Acest lucru spuneam si eu ca l-am observat. Dar tie ti se pare normal Andrei, sa se minta singuri?Frica asta de singuratate si de gura lumii,teama de a recunoaste un esec,indeamna pe prea multi oameni la a face compromisuri si a trai in minciuna, deliberat!