Citat:
Īn prealabil postat de florica85
Inteleg si eu ca, daca un om nu vrea nimic cu mine atunci asta e...viata merge inainte, desi el a fost cel care m-a ajutat la nevoie, el a initiat aceasta relatie. Dar un barbat la 38 ani care nu a fost casatorit vreodata, sa nu vrea sa scape de singuratate? Nu inteleg, sufera ca e singur, ca nu are nici un sprijin... Nu cred ca aproape 2 ani stai pe langa cineva doar ca sa te afli in treaba...
In trecut, am mai avut o relatie, un barbat care s-a casatorit cu prietena mea... in timpul ala eu aveam niste dureri ingrozitoare in fiecare miercuri si vineri noaptea...si cateodata duminica...si un preot mi-a recomandat slujbele Sf Vasile.
|
Draga Florica, uite cum vad eu problema :
- acel barbat de care spui, daca sufera ca este singur si ca nu are nici un sprijin si a stat aproape 2 ani "pe langa tine", apoi chiar asa a si fost .A stat PE LANGA TINE,
NU CU TINE. Asta inseamna ca nu i-ai umplut spatiul pe care il simte gol, ci ai patruns doar in spatiul destinat pentru prietenie doar sau/si pentru sex.De aceea a si dat bir cu fugitii cand ai vrut ceva mai mult.
- si da, exista barbati care prefera sa stea singuri si la 50 de ani decat sa se insoare DOAR ca sa scape de singuratate; exista barbati care pana mor isi asteapta marea iubire si eu ii admir pentru asta!
- regret intamplarea cu fosta prietena care ti-a luat iubitul; nu sustin ca nu exista atacuri malefice; sustin doar ca nu toate trebuie puse pe seama lor.