View Single Post
Vechi 27.03.2011, 22:53:39
AdrianAamz AdrianAamz is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Elada / Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
Prietene Adrian de unde ai informatia despre faptul ca a existat o epoca primara a existentei pamantului in care perioadele de rotatie si de revolutie ale acesteia erau diferite de cele de azi? Pe mine ma intereseaza astfel de informatii? Multumesc mult!
Informatia aceasta, din cate imi amintesc, am citit-o fie intr-o revista stiintifica, fie intr-o carte de geologie in urma cu vreo 30 si ceva de ani, dar nu imi mai aduc aminte in ce revista sau in ce carte.
E posibil sa fi fost revista romaneasca "Magazin", sau "Stiinta si Tehnica"... pentru ca daca nu gresesc, era in limba romana.

Eu nu fac caz de stiinta si de presupunerile ei, dar ceva se leaga aici atunci cand pe de o parte stiinta sustine ca nu exista forma de energie fara a avea o sursa concreta, pe de alta parte Biblia spune ca Soarele (si restul astrilor) au fost create in a 4-a zi a creatiei, iar lumina din prima zi.

Ceea ce noi numim azi (conventional) ca fiind "zi" se raporteaza la o stare concreta a substantei si a energiei, pe cand ceea ce numeste Biblia "zi" cu privire la creatie se raporteaza la o altfel de stare a substantei si a energiei.

Oricum, pentru mine toate acestea sunt prea putin importante in raport cu ceea ce trebuie sa urmarim: unirea si vietuirea cu Hristos.
Reply With Quote