View Single Post
Vechi 27.03.2011, 23:14:23
unpaharcuapa's Avatar
unpaharcuapa unpaharcuapa is offline
Junior Member

Data înregistrării: 24.05.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit of...

Of,singuratatea asta daca n-ar durea....nici nu stiu cum sa-ti spun a merge la manastire nu e o solutie decat daca ai inclinatie sigura...nu ca nu-ti gasesti pe cineva in viata reala....ca acolo singuratatea are alta forma...Te inteleg perfect la nevoia de a avea pe cineva langa tine si nu ca eu am trecut prin asa ceva dar am doua surori care si ele la fel simt ca si tine insa mai putin partea cu manastirea.Vezi tu nevoia disperata de a fi cu cineva te indeparteaza de acel cineva.De ce nu astepti,nu ai decat 25 ani,pana va veni si vremea ta?Eu am o vorba fiecare are ceva al lui care nu-l ia nimeni.Cu frumusetea e o alta problema tuturor ne-ar place sa fim frumosi ca feti frumosi sau ca zanele dar nu se poate.Asta e,asa au fost ai nostri parinti si cu asta basta ce sa-i fac eu mamei sau tatalui meu daca si ei la randul lor vin din urma....frumusetea e trecatoare si nu-ti foloseste mai la nimic insa SUFLETUL este viata si trairea ta.Cata lume e frumoasa te-ai intrebat?Cata lume frumoasa are si sufletul frumos?F.putini...conteaza?Crezi ca omenirea asta nu mai evolua daca noi eram numai urati?Ei si inca cum!Sfatul meu nu te mai izola ci cauta viata in orice locsor si nu da cu piciorul la nimic ca Bunul Dumnezeu are pt fiecare o poveste care trebuie spusa si traita.Eu iti doresc din suflet sa-ti gasesti jumatatea ca sa colinzi frumos prin viata.Doamne Ajuta!