Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie
Cat de mici sunt oamenii mari si cat de la fel numele scrise cu majuscule, ale micilor crezuti mari....(un gand)....
|
Nu știu dacă am prins exact gândul dvs. dar mi-am întrebat conștiința și am încercat să modific numele meu pentru a fi scris cu minuscule. Se poate modifica orice în cont mai puțin numele, așa că mă iertați.
Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie
Topicul viza BIOTERAPIA...dar unora le place sa-si auda vocea scrisa la nesfarsit....chit ca pt unii/altii va fi fiind interesant...
|
După cum v-am rugat și înainte dacă doriți să participați constructiv la discuții parcurgeți-le cu atenție deoarece ideile care le sugerați au mai fost spuse și deja ar fi o repetiție supărătoare să dau aceleași replici pentru aceleași păreri.
Faptul că v-am răspuns la prima dvs. postare printr-o contrazicere nu trebuie să vă supere. Eu v-am îndrăgit cu adevărat răspunsul, și chiar am urmărit și postări ale dvs. din alte părți văzând că sunteți bine intenționat, chiar am urmărit cu drag un link al dvs. la un psalm cântat, dar tocmai din pricina dragostei adevărate nu trebuie omul lingușit când greșește ci primit ce are bun și arătat ce are rău. Așa fac prietenii adevărați, ceilalți care nu fac altceva decât să aprobe se cheamă yesmeni sau lingăi.
Cel puțin aici pe dezbaterea despre bioterapie noi ne-am obișnuit să nu folosim ironia ca să nu alunecăm din inocență.
Cu drag, Alexandru
"Atâta adevăr se află în spusele cuiva câtă siguranță îi dau smerenia, blândețea și dragostea"
Acum este publicată și viața (audio) Bătrânului care mi-a lămurit credința în iubire, aici:
Fratele Traian Bădărău (Tătăică)
Pentru cine dorește să fie ctitor la Catedrala Mântuirii Neamului, iată
legătura.