Citat:
În prealabil postat de AlinB
Poate ar trebui sa te intrebi daca nu cumva acea femeie a facut ceva de a ajuns omul sa faca ceea ce a facut si putea sa faca si mai rau.
De ce problema trebuie privita unilateral?
Nimeni nu e "stabil din toate punctele de vedere" sau ma rog, nu stiu ce intelegi tu prin treaba asta dar in mod evident, cred, nimeni nu e perfect si gata "din toate punctele de vedere" sa-l duca nonstop neconditionat in spate pe celalalt.
Ideea, e alta, oamenii sa se sprijine, sa se completeze, etc.
Iti place sa crezi, nu stii.
Mama ei nu e asa sofisticata ca tine, ea gandeste simplu: "ce o sa zica lumea, daca..".
Adica gura lumii este sistemul ei de valori in chestiunea asta.
Sa ma corecteze Ioana daca gresesc.
|
Este singurul ei sistem de valori in momentul de fata. Ca sa o citez "eu vreau sa stau cu fruntea sus in fata oamenilor, eu nu ma voi umili, toata viata m-am umilit, dar de aici incolo nu se va mai intampla asta.
Si mai are un scop acum: sa ma desparta de el cu orice pret, mi-a fost greu sa accept adevarul, dar m-am convins in urma ultimei intalniri. Pentru ca tata era de fata mi-a vorbit frumos, cum a lipsit el doua minute a tinut sa-mi precizeze ca prefera sa il vada mort decat sa ma lase pe mine sa ma marit cu el...........................asa de multe s-au intamplat incat mi-e greu sa le spun.......................
Merci inca odata de intelegere. Intr-adevar nu v-am dat toate elementele, doar pe cele mai rele. Si nu din cauza ca le ascund ci doar ca sunt prea multe.
A ajuns acum sa-mi reproseze ca din cauza mea a suferit ani de zile ca a trebuit sa suporte oprobiul lumii. Ca sa explic: a ramas insarcinata cu mine in afara casatoriei, s-au casatorit cand eu aveam 6 ani. Cred ca i-a fost greu si pentru asta o admiram, ca era tare dificil sa te intorci la tara cu burta la gura si sa suporti tot ce zice lumea, dar nu cred ca sunt eu devina ca m-am nascut.
Mai sunt multe elemente, dar aici eu vroiam doar sa inteleg daca doar eu si prietenii mei putem accepta un om cu asemenea trecut fara sa consideram ceva gresit in asta.