Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM
Acum poate ca parintii reactioneaza aiurea si pentru ca nu te mai recunosc, si au impresia ca nu mai au cu cine vorbi...si prevad cine stie ce.
|
La fel ca mai sus, ai o imaginatie f. bogata, vezi orice aiureala care ti-o dicteaza imaginatia, mai putin realitatea.
Cine stie, poate ai avut parte de o mama atat de buna ca nu-ti poti imagina ca altele pot rata cu brio si in acest hal rolul de mama, sper sa fie asta si nu altceva.
Totusi te intreb,
ce ai de reprosat, concret, din prezentul acelui om de tot incerci sa sugerezi Ioanei ca n-ar face o alegere buna?
Citat:
Cred ca singura rugaciunea v-ar face bine tuturor...dar ar fi bine totusi sa nu strici relatia cu parintii tai total, pentru ca bine nu cred ca ti-ar fi sa stii ca undeva niste oameni...parintii tai nici nu vor sa auda de tine, si de familia ta...si nu se stie nici daca ar fi bine.
|
N-ai inteles o iota, nu ea a stricat relatia ci mama ei, si ea nu poate face nimic in legatura cu asta.
Tot ce tinea de ea a facut si nu stiu daca macar tu ai fi fost in stare, sa tipe mama ta la tine si sa te faca in toate felurile si sa nu i-o intorci cu acelasi gen de comportament.
De fapt nu stiu cati din cei care isi pun eticheta de crestini sunt in stare de asa ceva.