View Single Post
Vechi 28.03.2011, 22:38:59
maria25 maria25 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.01.2011
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit Doamne ajuta!

Buna seara!

Nu am mai scris de ceva timp... Am fost si bolnavi, abia acum ne-am pus pe picioare cum trebuie cu sanatatea. Cel mic face boacane peste boacane si abia reusesc sa fac fata solicitarii. In timpul zilei, cateva ore ma duc la un curs de pregatire. Iar el la un program scurt de gradinita. De la 1 aprilie as incepe serviciul. Este un post chiar bunicel, 8 ore pe zi, cu un salar din care m-as descurca, sa zicem as reusi sa supravietuiesc decent o luna de zile. Primul venit va veni la sfarsitul lunii viitoare, sa speram ca va fi chiar inainte de Pasti. Din momentul in care voi avea si acte, 30% din venit va merge pe poprirea de cont, iar din banii ramasi va trebui sa ne descurcam. Mai sunt mici datorii, desigur, exceptand poprirea pe care o am pe card datorita unui overdraft facut in trecut si noi solicitari, precum gradinita, hainute pentru primavara etc. Dar Slava Domnului, ma simt mai bine sufleteste si sunt mai optimista. Va fi un nou inceput si nadajduiesc ca Dumnezeu sa ma indrume sa pot razbi. Nasul l-am scos din mocirla cu ajutorul vostru, cu ajutorul rugaciunilor voastre si va multumesc din suflet tuturor si mai ales pentru faptul ca ati crezut in noi. Ati avut dreptate. Dumnezeu este aici si nu ne lasa. Pe niciunul.

Doamne ajuta!
Reply With Quote