View Single Post
Vechi 29.03.2011, 08:36:54
teodora1 teodora1 is offline
Member

Data înregistrării: 24.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Nu te voi lăuda pentru atîta lucru, pentru că așa este corect, să scrii cu majuscule. Atunci cînd vei folosi diacriticele vei primi felicitări din partea mea.
Ma faci sa zambesc domnule Florin-Ionuț ce scrie in Psalmul 140, la chestia "cu cuvintele"?poftim, cacofonie deliberata sa te tachinez.si apoi la diacritice draga domnule Florin-Ionuț , dumneata scrii "Ionut" si nu "Ionuț".niciunul de aici sau de altundeva nu e in masura sa aiba "aere de superioritate" fata de altul. ma refer si la Yasmina fata de I Calin( daca am gresit numele imi cer scuze fara de respectivele persoane).Yasmina insa si-a dat seama de atitudinea ei fata de acel membru al acestui forum.tu ti-ai dat seama draga domnule Florin-Ionuț?
daca te-am suparat nu asta era intentia, ci alta: sa avem pe cineva care sa ne arate unde gresim daca noi nu vede. fara suparare, Florin-Ionut.
Iar pentru Yasmina, aprecierea mea ca a vazut ca a gresit.

Last edited by teodora1; 29.03.2011 at 08:39:01. Motiv: P.S. nu este intentia mea sa dau lectii altora.repet, intentia e sa ne corectam acolo unde gresim. multumesc.
Reply With Quote