View Single Post
Vechi 29.03.2011, 11:30:35
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de vultur77 Vezi mesajul
Scuza-ma draga,dar ideile tale suna a bancuri.Aceasta este a 3-a,sau a 4-oara cand ma ''ataci'' si e prima data cand iti raspund.Ti-am raspuns deoarece m-am gandit ca poate,poate vei observa ceva la tine,dar se pare ca m-am ostenit degeaba.Oricum eu te invit in continuare sa iti faci treaba caci...hmm mie unul imi prinde bine!
Sper ca nu te-am suparat,dar daca am facut-o soryyyyyyyyy!
Apropo,ai putea sa imi dai SI niste detalii despre stilul SARPE,asta asa sa nu mor prost!(GLUMEAM evident,stai linistita,nu vreau sa ma bat in strada.)
In speranta ca ai inteles ceva din mesajul meu,iti urez o noapte buna!
Hhheeeii vulurasule, nu m-am suparat ca n-am de ce.Dar ma cam ispitesti..

Regret ca atunci cand iti combat o idee,te simti atacat.Nu asta e intentia mea.Dar imi expun si eu parerea.Daca ar fi sa ma iau dupa aceasta logica, apoi ideile tale ma ucid deseori,nu doar ma ataca..:-))Poate ca deseori ideile mele sunt cum spui tu, ca niste bancuri, dar te asigur ca sunt sincere si de buna credinta.

Eu din postarile tale care fac referire la persoana mea,nu pot observa ceva la mine,decat la tine.Sunt aici niste persoane "grele",pe care le respect foarte mult si le apreciez si din a caror mesaje,pline de iubire si de sinceritate, pot sa observ ceva la mine si sa vreau sa corectez.

PS- ai locatia Maramures, apoi nu esti de prin partea locului, esti in excursie acolo?Ca morosenii is batausi frate..In copil de morosan/sa nu dai cu bolovan...- parca ti-am mai cantat asta o data,cand ai sarit sa-l ameninti pe Andrei,pentru ca ti s-a parut ca te-a atacat..numai atacatori pe forum...

In rest,toate cele bune si post binecuvantat!
Reply With Quote