Pentru ioan.cezar
Am citit ca aveti experienta cu cei care au tulburari de comportament......ce parere aveti de sociopati?
Acestia nu au deloc constiinta nu le pasa deloc de cei din jurul lor. Mint si inseala fara nici o remuscare. Cu acestia cum ar trebui sa procedam? In primul rand ca sunt foarte greu de depistat....iti dai seama cum sunt cand este prea tarziu. Am citit ca sociopatia nu este o boala propriu-zis psihica ci o tulburare de comportament. Am intrebat o persoana de genul asta daca crede in Dumnezeu....mi-a raspuns ca "nu". Culmea este ca la suprafata totul era in regula cu ea chiar la biserica mergea uneori nu parea a fi in neregula. Cei pe care i-a inselat sufera cumplit iar ea e bine mersi.
Sincer daca nu aveam credinta in Dumnezeu o strangeam de gat. Dupa ce m-am mai linistit mi-am spus in gand ca daca as fi omorat-o as fi facut-o mucenica. Am eu destule pacate nu-mi mai trebuie si pacatele ei sa ma incarc cu ele.
Am momente cand cad si momente in care ma ridic si-mi spun ca daca Dumnezeu m-a supus la asemenea incercari tot El o sa ma ajute sa scap din ele.
Doamne ajuta!
|