View Single Post
Vechi 11.07.2007, 13:00:42
moro.d moro.d is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.03.2007
Implicit

de ce sa nu cautam la radacina? eu una... nu stiu dak e un pacat sau nu meseria lor, dar stiu k cel mai bine ar fi sa cautam sa nu mai fie nevoie de ei... sa ne educam bine copiii si pe cei din jur si nu se va mai ajunge pe mana unui judecator pamantean... nici Ceresc.
acum nu-mi sariti in cap k e greu, stiu. :)

am spus k nu stiu dak e pacat sau nu meseria lor pt k judecata lor, in fond, nu e facuta cu rautate, ci din contra, cauta sa-l indrepte pe faptas si totodata sa aduca liniste in sufletele celor nevinovati.
chiar ieri am citit intr-o carte despre formele si limitele dragostei in kre Arhiepiscopul Hrisostom de Etna spune asa "dragostea pentru aproapele nu numai ca este un tip de dragoste diferita de cea pentru care o avem pentru Dumnezeu, dar este o dragoste care are limite clare. in forma sa adevarata, aceasta dragoste este evanghelica, ceea ce inseamna ca ea reproduce si imita preocuparea morala a lui Hristos pentru ucenicii Sai si a Apostolilor pentru primii crestini. Este o dragoste care pedepseste si care indruma si care totusi nu judeca si nu condamna."
intelegeti? :)
Reply With Quote