Subiect: Omul hazna
View Single Post
Vechi 30.03.2011, 09:06:29
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de George.m Vezi mesajul
Nu putem spune ca am dobandit starea de pocainta daca nu ne-am izbavit de tinerea de minte a raului, ci inca ne mai roade sufletul.

Spune Sfantul Ioan Scararul: "Netinerea de minte a raului e semnul adevaratei pocainte. Iar cel ce tine dusmanie si pare ca se pocaieste, e asemenea celui caruia i se pare ca alearga in vis.

Te vei cunoaste pe tine izbavit de putreziciunea aceasta (tinerea de minte a raului), nu cand te vei ruga pentru cel ce te-a suparat, nici cand il vei rasplati cu daruri, nici cand il vei aduce la masa, ci cand, afland ca a cazut intr-o nenorocire sufleteasca sau trupeasca, vei suferi si vei plange ca pentru tine insuti".
nu cred ca celui ce faci daruri si il duci in casa ta de il cinstesti si o faci din inima nu poti sa nu plingi cu cei ce pling sau sa rizi cu cei ce rid precum spune scriptura.poti sa plingi si cu cei ce sunt afectati de cataclisme planetare fara sa iti fi facut un bine sau rau,sau ,sa ii fi cunoscut vrio-data.depinde de starea interioara a fiecaruia,una-i ce scrii pe forum dupa ce,celalalt te calca cu voia sau fara voia pe bataturi de-ti vine sa sa-ti stergi contul,si alta-i in realitate,acestui fapt eu i-am zis proba de anduranta.tre sa fie si incercarile pt.ca lamuit sa fi precum aurul prin foc.de nu cititi ce am scris eu nu ma supar ca strig din pustie si nu ma aude nimeni.
Domnul cu noi.Amin.
Reply With Quote