Citat:
În prealabil postat de nutucutu
Eu cred ca morala este ca oamenii nu ar trebui sa se urasca unii pe altii pentru asta. Cu rugaciune, pace si intelegere Dumnezeu ne va lumina mintile sa mergem fiecare pe drumul care duce la mintuire. Iar ca sa fac legatura cu povestea noastra, pot sa spun ca pina acum nu s-au descoperit limitele matematicii; mereu si mereu se gaseste ceva nou in matematica! Cind unii oameni afirma ca ei detin "adevarul" pentru mine asta nu e numai dovada de lipsa de umilinta, dar si de de ingustime a mintii. Adevarul este Dumnezeu, care este nesfirsit.
|
De ce catolicii considera ca ei au dreptul sa ii jigneasca pe ortodocsi, dandu-se apoi atacati. Ortodocsii scriu de obicei despre greselile catolicismului, pe cand catolicii, neavand ce sa raspunda, ii ataca pe ortodocsi, nu ortodoxia. Adevarat, o mare dovada de umilinta. Am observat ceva, cu cat stie cineva mai putin cu atat crede ca stie mai multe decat ceilalti si considera ca poate sa judece. Atunci de ce stau catolicii pe un forum in care multi din cei de aici sunt ingusti la minte?