View Single Post
Vechi 30.03.2011, 15:19:08
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Adriana, eu nu am timp sa-ti raspund si cred ca nici nu ar avea rost. Nu cred ca ti-ai schimbat o singura idee sau conceptie de cand ai intrat pe forum. Din punctul meu de vedere parerile tale sunt doar personale, gresite in majoritatea lor. Sunt atat de multe neintelegeri ca ar trebui sute de pagini sa le analizeze cineva.
Spui ca urmezi Sfanta Scriptura, dar ceea ce sustii tu nu e deloc ceea ce scrie acolo. Ti-a format o interpretare proprie, in functie de ceea ce crezi tu ca e corect si intelegerii tale. Asadar practic ti-ai facut o noua Biblie, cu interpretarile tale. De aceea ti se pare ca Biserica ortodoxa are greseli si greseste, ca nu corespunde interprertii tale. De aceea cineva care nu e atat de crescut duhovniceste trebuie sa asculte ce zic altii, in principal sfintii. Nu pentru ca acestia zic ceva diferit, ci pentru ca acel cineva nu poate intelege el adevarul.
Doar atat mentionez, vindecari nu exista aparente, nu am auzit ce sunt acelea. Exista doar vindecari. Ele pot fi facute de sfinti, moaste, etc., adica sunt minuni divine. Dr exista si vindecari facute de samani, calugari tibetani, diferite practici paranormale. In toate religiile pagane sunt vindecari, probabil mai multe decat in crestinism. Nu ramane decat sa citesti despre asta. Citeste cum facea vindecari vrajitorul acela din Africa, nu sunt decat cateva randuri.