View Single Post
Vechi 30.03.2011, 15:29:54
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Adriana, eu nu am timp sa-ti raspund si cred ca nici nu ar avea rost. Nu cred ca ti-ai schimbat o singura idee sau conceptie de cand ai intrat pe forum. Din punctul meu de vedere parerile tale sunt doar personale, gresite in majoritatea lor. Sunt atat de multe neintelegeri ca ar trebui sute de pagini sa le analizeze cineva.
Spui ca urmezi Sfanta Scriptura, dar ceea ce sustii tu nu e deloc ceea ce scrie acolo. Ti-a format o interpretare proprie, in functie de ceea ce crezi tu ca e corect si intelegerii tale. Asadar practic ti-ai facut o noua Biblie, cu interpretarile tale. De aceea ti se pare ca Biserica ortodoxa are greseli si greseste, ca nu corespunde interprertii tale. De aceea cineva care nu e atat de crescut duhovniceste trebuie sa asculte ce zic altii, in principal sfintii. Nu pentru ca acestia zic ceva diferit, ci pentru ca acel cineva nu poate intelege el adevarul.
Doar atat mentionez, vindecari nu exista aparente, nu am auzit ce sunt acelea. Exista doar vindecari. Ele pot fi facute de sfinti, moaste, etc., adica sunt minuni divine. Dr exista si vindecari facute de samani, calugari tibetani, diferite practici paranormale. In toate religiile pagane sunt vindecari, probabil mai multe decat in crestinism. Nu ramane decat sa citesti despre asta. Citeste cum facea vindecari vrajitorul acela din Africa, nu sunt decat cateva randuri.
Catalin,
O acuzatie trebuie demonstrata. Pana acum nu mi-ati aratat nici un cuvant care sa nu fi fost din Biblie. Faceti ca si fariseii care il acuzau pe Iisus ca nu ar spune bine, si desi Iisus le cerea sa Ii arate unde anume nu spune bine, aceia o tineau tot pe a lor in loc sa arate greseala. Nu am spus nimic in afara Bibliei si dvs spuneti ca este gresit. Pai aratati unde este greseala. Daca oamenii s-ar fi tinut strict de Evanghelie, acum nu am fi avut gramada de biserici. Toate bisericile au gresit, de asta s-au faramitat. Iar faramitarea lor este dovada greselii lor. Si toate se roaga pentru unitate fara sa fie capabile sa il asculte si pe celalalt, si asta din cauza ca fiecare tine mai mult la parerile omenesti decat la ceea ce scrie in Evanghelie. Asta faceti si dvs.

Eu am invatat multe pe acest site, insa in special de la (neo)protestanti si de la catolici care se tin mai mult de Evanghelie decat multi ortodocsi care scriu aici.

Cat despre vindecari, lumea necrestina apartine tot lui Dumnezeu asa cum si crestinii inainte de a fi crestini erau pagani ca si ceilalti. Dumnezeu are grija de toti oamenii, si ii vindeca si pe ne-crestini. Dvs insa credeti ca aveti exclusivitate la vindecare pentru ca sunteti ortodox. Va inselati. Toti cei care fac vindecari, samani si ce mai doriti, o fac cu putere data lor de Dumnezeu pentru ca Dumnezeu ii iubeste si pe ei si ii vrea si pe ei convertiti, vindecati si salvati. Dvs insa doriti sa fie doar ortodocsii protejati de Dumnezeu, insa El nu este rau doar pentru ca dvs. nu puteti fi mai bun.