View Single Post
Vechi 30.03.2011, 21:07:41
spre_rasarit spre_rasarit is offline
Banned

Data înregistrării: 29.08.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Coralina, este Ieremia, profetul din vechiul Testament un model de convietuire? Este bun? Pot fi protestantii mai buni ca profetul Ieremia? Da ca Abraham? Da ca David? Sunt ei mai bogati ca Abraham sau David Imparatul?

De ce te intreb? Pentru ca Adam, Abraham si David impreuna cu majoritatea oamenilor de dinainte de IIsus au ajuns in iad.

IIsus a venit si a dat botezul ca sa intre lumea in rai, si sfanta Impartasanie ca sa aiva lumea viata vesnica adica l-a restaurat pe om la viata vesnica la ceea ce a fost inainte de cadere.

IIsus s-a dus in iad de unde i-a luat pe David , Abraham, Ieremia profetul, Seth si multi altii si i-a botezat si i-a dus in rai.

Deci ai grija ca desi e important sa fii bun, drumul spre restaurare contine Sfantul Botez si Sfanta Impartasanie asa cum ne-au invatat Apostolii si asa cum e la ortodocsi.

Crezi ca bunatatea poate tine loc la Sfantul Botez si la Sfanta Impartasanie? Intreba-te de ce a ajuns profetul Ieremia in iad, de ce toti musulmanii pe acolo s-ar parea ca ajung impreuna cu toti oamenii nebotezati. Sa fie toti oamenii nebotezati batausi, betivi , rai? Nu cred deloc. Poate unii sunt mai buni ca toti noi adunati. Dar faptul de a fi Botezat sau nu face diferenta pentru ca asa este intelegerea mea ca s-a hotarat. E ca si cum la scoala profesora zice faceti teza asta, si tu zici, OK eu sunt buna si milostiva si primitoare dar nu fac teza? Cat primesti?

Ori tu zici acuma ca daca sunt protestantii buni ce conteaza ca au renuntat la Sfanta Impartasanie pentru viata vesnica adica ce conteaza ca au iesit de pe drumul marcat de Iisus? Nu stiu, si nici nu vreau sa aflu atata timp cat e un drum sigur, invatat de la apostoli, Ortodoxia.

Sa dea Dumnezeu sa ma insel si toata creatia sa fie restaurata intr-un final.

Drumul invatat de la Apostoli adica Ortodoxia e destul de grea si asa, nu mai adauga greutati mergand pe de laturi si nu crede ca cei ce merg pe de laturi sunt mai bine.

Cat costa o zi de viata? Un imparat ar fi dat saci de aur pentru o ORA. Dar viata eterna? Vezi, cum poti GANDI ca cei ce au renuntat la Sfanta Impartasanie pentru Viata Vesnica, Protestantismul , sunt mai bine?

Cineva numea fapta care ia oameni ortodocsi cu sfanta Impartasanie pentru viata vesnica si ii duce undeva , la protestantism, islam sau altceva fara Sfanta Impartasanie pentru Viata vesnica, Ucidere de Suflet. Ca iei oameni din paganism, idolatrie si ii aduci la Protestantism e ceva, dara cand iei ortodocsi e altceva.

Last edited by spre_rasarit; 30.03.2011 at 21:24:16.
Reply With Quote