View Single Post
Vechi 30.03.2011, 21:46:59
spre_rasarit spre_rasarit is offline
Banned

Data înregistrării: 29.08.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Ioan 6:
53. Și le-a zis Iisus: Adevărat, adevărat zic vouă, dacă nu veți mânca trupul Fiului Omului și nu veți bea sângele Lui, nu veți avea viață în voi.

Ce a zis Iisus mai sus?

Ce zice protestantismul? Ca e suficient simboluri sau vorbe sau nimic ca deja exista viata vesnica. Coralina, intreaba cultele protestante care mai dau ceva ce reprezinta ce dau ei, trupul lui IIsus ca in Ioan 6:53 sau simbolul trupului lui IIsus? Si daca e scris sa iei trupul , tu de ce exact vrei simbolul trupului?

Ioan 3
3. Răspuns-a Iisus și i-a zis: Adevărat, adevărat zic ție: De nu se va naște cineva de sus, nu va putea să vadă împărăția lui Dumnezeu.

Ce zice Iisus mai sus?

Ce zice islamul? Ca sa fie ei cuminti ca ajung sa vada raiul chiar nebotezati?

Sa dea Dumnezeu sa ajunga si ei la rai si sa-l si vada, dar sa citeasca ce zice IIsus in Ioan 3:3.

Extras din Evanghelia lui Nicodim, fiecare ramane sa determine cat de mult crede ca e adevarata:
http://www.scribd.com/doc/1387769/Ev...ub-Poniu-Pilat
"1. Pe când Satana și Iadul vorbeau între ei, s-a auzit un glas puternic ca un tunet: "Ridicați, căpetenii, porțile voastre, ridicați-vă, porți veșnice, ca să intre Împăratul slavei!". Auzind, Iadul îi zice Satanei: "Ieși, dacă te încumeți, și stai împotriva Acestuia!". Și Satana ieși. Apoi Iadul poruncește slugilor sale: "Întăriți bine ușile de aramă și drugii de fier, păziți zăvoarele și fiți peste tot cu ochii în patru! Dacă Acela apucă să intre aici, va fi vai de noi!".
2. Auzind acestea strămoșii au început să se răstească la dânsul, zicându-i cu îndrăzneală: "Deschide, căpcăunule nesătul, ca să intre Împăratul slavei!". Profetul David: "Orbule, nu știi că încă pe vremea când trăiam în lume am poruncit despre glasul acesta zicând: „Ridicați, căpetenii, porțile voastre, ridicați-vă, porți veșnice, ca să intre Împăratul slavei”!?". Isaia: "Eu, învățat de Duhul Sfânt, am scris: „Din stăpânirea locuinței morților îi voi izbăvi și de moarte îi voi mântui. Unde este, moarte, biruința ta?”.
"

O sa vezi dwasupra cum Imparatul David SI PROFETUL ISAIA il intampina pe Iisus in iad, bucuros ca e salvat.

Last edited by spre_rasarit; 30.03.2011 at 22:03:55.
Reply With Quote