View Single Post
Vechi 30.03.2011, 23:04:21
MariS_'s Avatar
MariS_ MariS_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.10.2009
Locație: Religie: creștin
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de spre_rasarit Vezi mesajul
Pai si unde am spus eu sa nu le faci pe astea?

Am aratat ca cei ce au facut doar pe astea fara sa fie botezati , dreptii Vechiului testament cu exceptia lui Enoch si Ilie si poate si altii au nimerit in general in iad pana ce a venit IIsus.

Si cei ce au copii ce nu sunt ortodocsi sa fie atenti? De ce exact copii lor sa nu aiva o sansa la tot ce e mai bun pe lumea asta ca si copiii de ortodocsi? Copiii neortodocsi cu ce au gresit?

Sfatul meu e fa si una si alta.

Regulile nu le fac eu. de ce au murit evreii cand Moise le-a arata semnul si ei nu s-au uitat la el? Poate au murit unii dintre cei mai buni si saritori si milostivi si altele? Acuma nu zic, poate unii ce nu se uita la semnul crucii si nu se boteaza pot fi mai milostivi ca cei ce se boteaza. Dar s-ar parea ca si botezul e necesar sa traiesti vesnic cum uitarea la semnul lui Moise era necesar pentru a trai.
Bun, multumesc, acum am inteles. E bine ca nu facem noi regulile, ca m-as mira sa se mai mantuiasca vreunul.
Har, smerenie si jertfa de sine.
Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11)
Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie.
Reply With Quote