View Single Post
Vechi 11.07.2007, 15:33:49
erzbet erzbet is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2007
Implicit

"conceptia "mai bine face avort decat sa-i dea nastere si sa se chinuie din diferite motive (sau mai bine zis pretexte) ba k n-are bani, ba k e prea tanar, ba k nu stiu ce" mi se pare superficiala, ba chiar puerila.
si nu pt k asa m-a invatat popa, ci pt k este inuman. de ce nu omoram si copiii strazii? si asa ne incurca pe strada, ne indispun prin gesturile si vorbele lor lipsite de bun simt si, totodata, ne dau un parfum bine mirositor... n-adc nimic bun."

Daca toate femeile ar fi suficient de mature incat sa se protejeze, sa faca avort in cazul in care nu le pot oferi copiilor un nivel de trai uman, nu ar mai exista copii ai strazii. Hai sa zicem ca faza cu avortul e discutabila; sa faci avort in ziua de astazi este in primul si in primul rand o dovada de imaturitate. Sunt atatea moduri prin care poti evita o sarcina.

Se vede ca nu ai avut lipsuri in copilarie din moment ce ti se pare imatur motivul"nu am cu ce sa il cresc". Am mai spus si pe alt topic, pana nu se iau masuri si in Roamnia, de consiliere si ajutor pt femeile gravide, sa nu judece nimeni si sa taca. In Romania interzicerea avortului ar umple strazile de copii abandonati
Reply With Quote