View Single Post
Vechi 31.03.2011, 00:52:53
solentina's Avatar
solentina solentina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.04.2009
Locație: in strainatate
Religia: Ortodox
Implicit mesaj

Bravo frate ,vin si eu alaturi de tine si incurajez fratii nostrii sa se apropie mai des de Sfintele Taine.Noi cei care am ajuns sa ne impartasim saptaminal ,am descoperit ce inseamna cu adevarat Sf.IMPARTASANIE.Da si daca este luata asa cum trebuie ,devine medicamentul universal.Te scapa de toate viciile pamintesti,omoara patimile ,devii intra-devar omul desavirsit ,acel om pe care Hristos il cauta.Te ajuta sa vezi viata altfel,te ajuta sa te impaci cu moarte sa nu iti mai pese ,daca mori sau traiesti.Ispitile nu mai au aceeasi forta,postul este tinut fara probleme,rugaciunile le faci fara sa mai ai probleme,cind si unde sa le faci,totul se schimba.Dar pentru toate astea in primul rind trebuie sa tii toate rinduielile bisericesti ,post ,rugaciune ,spovedanie,milostenie ,infrinare de la toate cele lumesti.La inceput Sf.Impartasanie arde ,abia dupa ce trece un timp si curata corpul de toate cele rele se transforma in bucuria vietii.Asa am patit noi l-a inceput ,pentru ca ne impartaseam doar la Paste ,ca asa am invatat in tara .Dar de cind am ajuns in diaspora si de cind avem biserica si am inceput sa ne ducem duminica de duminica la slujba ,am fost sfatuiti altfel de preotul nostru si chiar de episcop .La inceput a fost mai greu ,acum totul vine din suflet.Bucurie mare am in suflet cind duminica il primesc pe Hristos.Ma uit si la fetele celor care se impartasesc si vad aceeasi ,bucurie ,pace si multumire.Si e mare lucru acesta.Dar vad si fetele celor care nu se apropie de Sf.Taine ,ca sunt schimonosite de pacate ,pentru ca nu au curajul sa vina la spovedanie si nu vor sa urmeze sfaturile preotului.Ma rog pentru toti cei care au astfel de probleme ,ca poate intr-o zi prin grija bunului Dumnezeu sa se apropie si cei care nu o fac ,de Sf.Taine.Luati fratilor acest drum ,incepeti de tineti toate posturile,miercurile si vinerile,spovediti-va cit mai des si curaj apropiati-va de SF.Taine ca numai asa o sa ajunge-ti vrednici si mare bucurie o sa aveti in suflete.Pace va doresc la toti.Doamne Ajuta.Post binecuvintat incontinuare.Si iertati-ma
Reply With Quote