View Single Post
Vechi 31.03.2011, 16:28:52
Sunshine Sunshine is offline
Junior Member

Data înregistrării: 31.03.2011
Implicit nu esti singura in asta

Citat:
În prealabil postat de ioanav Vezi mesajul
Da am avut aceste stari..mai inainte am avut o depresie si am apelat la toate lucrurile sa scap de ea si pana la urma tot la Doamne Doamne m-am intors..la inceput ma rugam si parca simteam ca nu ma aude ca e in zadar starile de rau erau tot mai adanci.Vreau sa iti spun ca si acum chiar 5 min ..ma rugam la Sfantul Nectarie sa ma ierte de unele ganduri care parca nu vin de la mine parca ma forteaza cineva in cap sa zic sau sa gandesc ca Cum ma poate ajuta SFantul Nectarie...dar tot eu imi dau si raspunsul...Il iubesc pe Sfantul Nectarie..si imi doresc sa imi indeplineasca dorinta cea mare care I-o zic zilnic si sa ma intareasca.sa imi dea rabdare sa pot rabda tot ce este cu putinta si sa imi indrept gandurile si cugetul sa nu imi pierd credinta!Am considerat sa iti scriu deoarece am simtit asta...poate simt si lucruri bune...stai linistit..Sfantul Nectarie are grija de noi chiar daca suntem pacatosi...Si spre rusinea mea m-am rugat la Sfantul Necatrie fara sa stiu de viata Lui pana acum cateva zile cand am aflat si mi-au dat lacrimile.
Si eu am avut atacuri de panica si anxietate si am refuzat de fiecare data sa iau pastile sau medicamente. Insa starile deveneau din ce in ce mai puternice si mai acaparatoare. Toate astea pana am aflat de Sf. Nectarie....asa cum zice multa lume...el m-a gasit pe mine. Am inceput sa citesc acatistul in octombrie la mijoc, aveam starile anxioase din martie....nici nu au trecut bine doua luni si Sfantul m-a vindecat...nu am cuvinte de multumire suficiente! Asa ca...mult curaj si multa credinta, va fi bine!
Reply With Quote