Citat:
În prealabil postat de alibaba
Intristarea apare in inimile noastre pentru ca nu suntem in totalitate cu Dumnezeu. Pentru ca ne traim viata in pacat, ne complacem asa. Si din cand in cand ne mai amintim ca suntem crestini.
Ne punem in pat si ne gandim la tristetea din viata noastra, la suferintele noastre, la frustrari. O viata aproape de Dumnezeu este o viata a implinirii, a succesului.
Si eu am avut aceeasi problema ca tine, dar sa stii ca avem nevoie de momentele acelea de cugetare. Avem nevoie sa stam si sa ne gandim bine la ceea ce suntem.
Si de curand m-am apucat sa citesc Sfanta Scriptura, seara, inainte de culcare pentru ca doar atunci am timp.
Crede-ma, citind inainte de culcare, adormi cu ceea ce ai citit, adormi cu Dumnezeu in gand, adormi cu IUBIREA.
Este un lucru minunat. Niciodata nu vom putea spune ca am citit Sfintele Scripturi de prea multe ori.
Sper ca ti-am fost de folos catusi de putin :)
|
Uneori nu am stare deloc,plang .Intr-adevar plang de frustrata ce sunt,pt ca am suferit de mica si chiar de cand merg la biserica.Eram naiva si unii oameni au profitat de asta si m.au ranit.Si acum imi plang de mila,pt anii de suferinta si pt nerealizarile mele