Citat:
În prealabil postat de Templier Knight
Avand in vedere ca exista 2 teorii despre originea noastra voi in care dintre ele credeti:ce creationista sau cea evolutionista ?Eu sincer nu pot spune ca merg numai dupa o singura teorie . Dar cateoadata ajung sa cred ca nu suntem rezultatul unei asa zise evolutii , deoarece daca am evoluat , dintre toate speciile de ce numai oamenii au fost inzestrati cu ratiune , inteligenta ,si celelalte nu ?aici a intervenit Divinitatea , ne-a despartit de animale prin inteligenta si ne-a dat liberul arbitru.
Avand in vedere si atatea dovezi care sustin evolutionismul :schelete de dinozaruri , de hominizi de , sute de mii ,milioane de ani vechime ,etc , si din Biblie reiese ca lumea are numai 6000-7000 de ani , se bat cap in cap aceste 2 chestii .Sincer ,nu infirm sau confirm nici una dintre ele.
Voi ce credeti?
|
HI cavalere...unui Knight ii sade bine sa fie si citit,adevarat,insa ai grija ce citesti si mai ales ce CREZI din cele ce citesti...arata mi si mie o dovada ca acele schelete sunt de milioane de ani,ai facut tu vreodata vreun test sa dovedesti vekimea unui obiect de cine stie cati ani??? mai scurt iti zic STIINTA FARA RELIGIE =ZERO!Tu kiar crezi toate balivernele ce vand astia in mass media???mai citeste carti,iti recomand chiar povestioare de Parintele Cleopa Ilie,eu sincer am plans cand am citit multe dintre ele...nu degeaba zice Dumnezeu ca tre sa avem suflet de copii ca sa intram in Imparatia Cerurilor!daca am gandi ca si copiii am avea atatea de castigat si de inteles!de ce zici tu ca sunt doua teorii???lumea are doua sau noua ,cine stie cate or sa mai si inventeze si de acum inainte...nu exista teorii EXISTA UN SINGUR ADEVAR!!!iar tu ca ORTODOX trebuie sa stii mai bine ca oricine
Doamne ajuta