Citat:
În prealabil postat de Andyfth
Adu tu o dovada ca orice scrie in cartea voastra de povesti e adevarat.
SCUZA MA dar tie pot sa ti aduc si dovada si tot n ai sa crezi...e vb de povestioare pt copii,nu povesti..diferenta..apoi cand o sa inveti definitia cuvantului,,cred,, si cand o sa traiesti acel cuvant,atunci nu ti va mai trebui dovezi...
in plus nu mi e dat mie sa ti demonstrez eu tie ceva,orice...nu vreau eu sa ti dovedesc ceva,ci tu cauti ceva pt ca esti nedumerit,vad ca tu pui intrebarile...eu SUNT LAMURIT,CUNOSC CEEA CE MI TREBUIE.PUNCT
Deci ca sa-si formeze o cultura ca sa nu se lase inselat e bine sa citeasca povesti religioase?
cultura?adica RATACIRE vrei sa zici?pai lumea e plina de cultura azi si IADUL e plin de oameni cultivati,nu caut eu sa l cultiv cu nimic.exact ca toti sectarii gandesti...citesti fiecare cuvant si nascocesti intelesurile mintii tale bolnav educate sau needucate,ma rog care ar fi cauza...
De acord. Nu poti sa fi manipulat de biserica si de sarlatani decat daca ai discernamantul unui copil de 7 ani.
|
eu daca ii zic cuiva ca e prost nu dovedesc decat ca eu sunt ala prost,kiar mai prost,pt k kiar dak acela ar fi prost si eu ma cert cu el inseamna ca eu desteptulma cobor la nivelul lui,de fapt mai jos...asa ca mai gandeste te tu cine e sarlatan si cine manipuleaza pe cine...daca te simti tu ala curat si drept fa tu pasul in fata...stii tu toata istoria...no more comments