View Single Post
Vechi 03.04.2011, 22:08:07
ioan cezar
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Multumesc din suflet,Mela,pentru cuvintele de incurajare! :)
Sunt sigura ca Dumnezeu nu ma va lasa si ma va calauzi si de aici incolo.In privinta prietenilor,o mare parte din ei sunt la distanta si legaturile s-au pierdut si mai mult,iar altii ma considera "persoana puternica" la care se poate veni intotdeauna si li se pare aproape de neconceput ca si eu am momente in care sa am nevoie de sustinere. :)
Oricum,stiu ca toate lucrurile sunt in schimbare in lumea asta,ca nimic nu ramane la fel si probabil asa trebuie sa fie ca sa putem evolua...
Ma intreb adeseori daca ceea ce mi s-a parut ca am pierdut nu e doar o faza in care incep sa castig. Pierd undeva, castig in alta parte, Dumnezeu vegheaza.
Cineva multumea asa: "Doamne, iti multumesc pentru tot ce mi-ai dat / pentru tot ce mi-ai luat / si pentru tot ce mi-ai lasat." Sper ca rugaciunea asta sa-ti foloseasca.
Mai folosesc uneori si o rugaciune, care nu stiu cat e de ortodoxa dar e sigur ca vine din partea unui calugar: "Doamne, da-mi seninatatea sa accept ceea ce nu pot schimba / curaj sa schimb ceea ce pot / si intelepciunea sa le deosebesc."
Cat priveste prietenii, eu am primit in dar un nou cerc de prieteni, intre care ma simt mult mai aproape de Dumnezeu decat inainte.
Toate cele bune!
Reply With Quote