Doamne ajuta va multumesc
Doamne ajuta tuturor si va multumesc ca sunteti alaturi de mine in aceste grele momente nu am reusit sa ajung sa refac aceste analize care cu cat trec zilele pentru mine este un chin ,frica ma doboara mai ales ca ar fi trebuit sa fiu mai bine avand in vedere ca am luat pastilele care mi lea recomandat pana la terminarea analizelor insa durerile din dreapta sub coasta spre spate numi trec ,mie frica sa nu fie ceva mai grav si eu nu stiu nimic de asta stau si ma gandesc iar gandul ma intristeaza si mai tare dar ma rog bunul Dumnezeu si numai el stie cat sa ma ajute sa trec cu bine peste acesta problema de sanatate de aceea va implor si va rog cu toata puterea sufletului meu sa ma ajutati sa reusesc sa termin simt ca nu mai ajung sa le fac pentru mine este o frica si neliniste din care nu mai ies va rog din inima ,va multumesc doamna Patinina ,sarut mana si Dumnezeu sa va ajute si pe dumneavoastra cat si doamna Ana Maria Dumnezeu sa va binecuvanteze va multumesc ca sunteti alaturi de mine sa va rasplateasca bunul Dumnezeu dupa sufletul bun care il aveti dumneavoastra ,domnule Marian va multumesc si vam contactat va multumesc din suflet pentru tot si vom tine legatura asa- cum ati spus ca sa veniti la tulcea si sa ne vizitati cand aveti drumul aici ,cat despre ajutor daca veti putea sa ne ajutati cand veti avea putere eu va multumesc ca miati daruit aceste cuvinte frumoase si va doresc deasemenea un post linistit tuturor si bunul Duymnezeu sa ma ajute sa reusec sa fac analizele sa ma ajute Dumnezeu ca data viitoare sa am vesti bune despre mine sa reusesc sa fac aceste analize care nu ma lasa noaptea sa dorm bunul Dumnezeu sa ma ajute si sa ma faca bine ,ma rog lui Dumnezeu sa ma ajute cineva sa reusesc sa fac aceste analize doar Dumnezeu stie ce este in sufletul meu si in inima mea ,va multumesc si sarut mana ca sunteti langa mine bunul Dumnezeu Iisus Hristos sa va rasplateasca pentru tot sunteti oameni minunati Doamne ajuta si va multumesc din toata inima mea .
|