View Single Post
Vechi 05.04.2011, 00:56:51
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Swanheart Vezi mesajul
Buna ziua!

Prietena mea a gasit la sat intr-un dulap un fel de batista care s-ar putea sa aibe farmece sau blesteme nu stiu cum sa le zic. A aparut din senin in dulap si nu ar avea cum sa apara acolo daca nu a fost bagata de o persoana straina si anume o bunica care nu locuieste in casa respectiva dar vine des pe acolo. O bunica de-a prietenei mele e mai ciudata si nu prea ne place, defapt nu place pe nimeni si o banuim ca ar fi facut ceva rau.

Ce trebuie sa facem cu acea batista? Cum sa ne scapam de ea?

Multumesc!
A gasi doar o simpla batista si a banui ca este purtatoare de farmece,este mai intai de toate o forma usoara de paranoia,foarte raspandita in zilele noastre...
In alta ordine de idei,obiectele purtatoare de farmece trebuie sa aiba unele particularitati,nu sunt doar simple obiecte,ca batista in cauza!Obiectele"fermecate" sunt transformate in procesul vrajilor,sunt manjite,arse,rupte,murdarite,au urme de necuratii sau sunt o adunatura de alte obiecte(funii,ate,fire de par,fragmente de unghii,diverse...).
Asa cum spuneam,o simpla batista ramane o simpla batista
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote