View Single Post
Vechi 13.07.2007, 02:25:35
dillema dillema is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de philalex
dilema, sunt un tip care se controleaza, nu am ranit si nu voi rani pe nimeni...dar mai gresim si noi , nu suntem perfecti..si totusi e cred buna "casatoria de proba", te pregateste pentru comuniunea respectiva....poate gresesc, dar asa cred eu...merci pentru observatie..:rolleyes:
ce e aia casatorie de proba? si tot de proba...incerci toate femeile sau toti barbatii si tot de proba faci copii pe care ii ucizi, cresc cu un parinte sau ii arubci pe strazi!sexul e sex oricum...contabilitatea sexuala vine din iubire... era o vorba.. nu sunt femei frigide ci barbati nepriceputi, iar priceperea vine din experienta care o capeti in timp in patul conjugal. Daca tot esti pe un forum crestin afla ca desfranarea si preacurvia sunt pacate care iti pot rezerva loc sigur in iad. Asa ca fii cum zici ...cumpatat si alegeti o sotie cumpatata si fa sex cumpatat din care sa rezulte copii cumpatati. Iar de mergi pe principiul "de proba" ai sa ai o viata de proba. Fa asa un experiment sa vezi ce simtamant extraordinar a sadit D-zeu in fiinta umana...daca ai sa intrebi pe fiecare fie barbat sau femeie ce persoana le-a ramas in minte ca partener in toata viata care au parcurs-o este prima persoana cu care a experimentat viata sexuala chiar daca in toata viata lor au avut 10 parteneri sau prieteni. Sexul intareste un cuplu in care deja este iubire, iar daca sexul are loc la timpul potrivit adica dupa casatorie va cimenta definitiv casatoria civila si religioasa. De s-ar dovedi ca barbatii sunt intradevar constienti si cumpatati ,cap de familie dupa cum sustin batandu-se cu pumnul in piept ar fi numai familii fericite...dar cu indivizi care prefera "proba" mi se face pielea gaina cand ma gandesc la cate probleme psihice apar dupa cateva relatii "de proba"
Reply With Quote