View Single Post
Vechi 07.04.2011, 16:23:10
spre_rasarit spre_rasarit is offline
Banned

Data înregistrării: 29.08.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Da, dar daca nu credem in istorie nu prea mai stim nimic de trecut.
E normal ca istoria mai e romantata ca marile caractere istorice nu si-au vorbit in versuri , sau mai stii? , dar adevarul pe acolo e.

Si eu odata pe cand eram in Biserica mi se pare ca vine o fosta colega de scoala suparata rau si se duce direct la Maica Domnului sa sarute icoana. Si cum ma uitam eu la ce se intampla, numai mi se pare ca Maica Domnului scoate mana din icoana si o atinge de buzele fetei. Saptamana urmatoare fosta colega era tralala.

Eu cred in miracole in lucrurile astea caci am avut rude care au fost martorele unor miracole ale parintelui Arsenie Boca si eu am fost martor la o profetie a parintelui devenind adevar si daca esti martor la miracole crezi. Daca nu nu stiu.

Deci pentru mine daca zice in istorie ca s-a mutat muntele, eu cred ca s-a mutat muntele. Nu zic ca toate sunt adevarate, poate pe undeva sa mai fie si parere.

Uite zi urmatoarea rugaciune:

Doamne forteaza-ma spre mantuire si da-mi si mie sa vad un miracol sa ma dumiresc.

Eu m-am rugat odata sa vad un inger. Si pe cand eram la cumparaturi vad un om. Dar mie nu mi s-a parut ca e nici femeie nici barbat. Avea o fata foarte frumoasa, luminoasa dar nu stiam parca era intre femeie si barbat. Si parul era lung ca de femeie si prins la spate parca intr-o coada. Cum sa zic , uita-te la o icoana cu ingeri si vezi ce par frumos mare au. Si cum ma intrebam eu ce sa fie, mi-am adus aminte ca e exact ca in poza cu ingeri si m-am gandit ca e raspuns la rugaciunea mea.

Eu am rugat niste oameni cu viata Sfanta ca Parintele Teofil de la Sambata si un parinte din Athos sa se roage pentru mine, si prin rugaciunea lor imi mai arata si mie Dumnezeu cate ceva. Apropo, faceti si voi asta, rugati un om cu viata sfanta sa aiva grija de mantuirea voastra, sa se roage pentru ea , ca am citit undeva ca un om cu viata Sfanta ca parintele Arsenie Boca poate baga multi oameni in rai cu rugaciune .

Ziceti asa:
Parinte Arsenie Boca roaga-te ca Dumnezeu sa ma forteze spre mantuire si roaga-te ca sa forteze spre mantuire si familia si neamul meu .

Daca ziceti rugaciunea asta, intr-un an doi, o saptamana, o sa uitati de ea. Dar Dumnezeu si parintele nu o sa uite.

Last edited by spre_rasarit; 07.04.2011 at 17:47:12.
Reply With Quote