Citat:
Īn prealabil postat de ioan cezar
Multumesc pentru indrumare. De cand nu mai am acces la Trinitas TV, duc lipsa dezbaterilor la care participa diaconul. Sper ca vom dezvolta aici un dialog, cu ajutorul Bunului Dumnezeu.
Eu nu vad nici un motiv ca omul zilelor noastre sa nu fie (intens) preocupat de stiinta si de raporturile stiintei cu Teologia (care nu e nici mai mult nici mai putin decat Stiinta Stiintelor), MAI ALES cand persoana in cauza e crestin ortodox.
Binevenita, pentru mine, initiativa ta. Propui o tema?
|
si eu tot asa am dat peste ele...dupa ce l-am vazut pe Sorin Mihalache la Trinitas Tv i-am cautat numele pe google si am dat peste articolul respectiv...mi-a placut mult, iar apoi am observat ca si celelalte texte scrise de el sunt la fel de bune...cu parere de rau trebuie sa precizez ca nu am suficiente cunostiinte in domeniu ca sa pot purta o discutie cat de cat inchegheata...cunostiintele mele se invart mai mult in jurul stiintelor sociale care dupa cum se stie nu prea si-ar putea pastra statutul de ”stiinta” daca ar fi sa folosim conceptul in acceptiunea lui corecta. Singura data in ultima vreme cand am parasit zona asta a fost atunci cand am vrut sa aflu mai multe despre teoria evolutionista ca sa le pot explica mai bine celor din jur ca nu se trag din maimuta :)...am descoperit argumentele pe care le vroiam mult mai repede decat ma asteptam iar apoi m-am intors la preocuparile mele de baza...desi din pacate nu sunt apt pt a purta o discutie legata de temele abordate de diacon ma bucur ca a folosit cuiva linkul pe care l-am postat :)
Doamne ajuta!