Subiect: legionarii
View Single Post
Vechi 13.07.2007, 19:27:59
Noesis Noesis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.07.2007
Implicit

[quote=cristina83][quote=Cristalin]
Citat:
În prealabil postat de cristina83
Am citit si carti si de pe net si am vb.si cu duhovnicul despre legionari. Mi s-a spus ca legionarii nu au facut rau la nimeni, erau doar niste oameni cu dragoste de dumnezeu si carora altii le-au pus in spate atrocitatile facute de ei.
Pot sa intreb ce carti ai citit?
Pe internet poate sa scrie oricine orice, deci nu as fi asa de increzatoare ca ai gasi ceva adevarat.
Cu tot respectul, dar eu presupun ca duhovnicul tau a facut teologia, nu? Si atunci de unde o sa stie el exact care e treaba cu legionarii? Aici nu mai e o chestiune de credinta, ci de istorie.

Nu, nu le-au fost puse in spate atrocitatile, ci chiar le-au facut ei. Nu stiu cata dragoste de Dumnezeu poti sa ai cand instigi la ura si la violenta? Si daca citesti scrierile lui Codreanu, ai sa vezi o gramada din lucruri din astea, Du-te langa Iasi unde acum cativa ani s-au descoperit oase de evrei morti, foarte probabil omorati in pogromul de la Iasi. Intreaba-i daca nu au facut legionarii rau la nimeni. Sau cand au incercat sa acapareze puterea in 1941 printr-o lovitura de stat cand nu aveau nici un drept. Sau cei care au plecat in Germania si au luptat de partea armatei naziste. Hehehe.
Reply With Quote