Citat:
Īn prealabil postat de Mirela0110
Chiar ieri a fost un caz la televizor, ca s-a nascut o fetita fara maini si fara un picoior, si cel de al doilea picior dezvoltat pe jumtate.  si cica va ajunge pe mana statului pentru ca parintii nici nu vor sa auda de ea. mi se pare ingrozitor  dupa ce ca saracuta e asa cum e, sa o refuze proprii parinti. va fi un suflet extrem de chinuit. si cel mai grav mi se pare ca au abandonat-o proprii parinti. ca va avea foarte mult de suferit, din cauza handicapului fizic, asta e partea a doua, dar pe langa asta sa stie ca a fost si abandonata  .
oare daca mama stia din timpul sarcinii de problemele fetitei, oare renunta la sarcina ? ca stia ca aduce pe lume un copil cu asa mari probleme? sa fereasca Dumnezeu pe toata lumea de asa ceva, e ingrozitor, dar cred ca o cruce trebuie dusa pana la capat ... lucruri de astea cred ca lasa Dumnezeu sa se intample ca sa scoata in evidenta mila, indurarea si iubirea celorlalti pentru un suflet chinuit, plin de suferinta si de amaraciune. doar prin iubire multa din partea celor din jur, un asemenea om poate sa isi croiasca un drum in viata.
|
Chiar zilele trecute s-a intamplat o tragedie de acest fel.O doamna de 31 ani, insarcinata in luna a-7-a, a aflat de la medicul ginecolog ca pruncul are malformatii grave.Atat de mare a fost socul, ca la cateva ore dupa veste, a facut stop cardiac si a murit.A cazut pe burta si a fost gasita dupa un timp abia,cand deja murise si pruncul din burtica...O intreaga tragedie..